Tjenester

Tømrertjenester

Tømrertjenester ikon

ByggTeam Hadsel leverer alt av tømrerarbeid og har kvalifiserte fagarbeidere med lang erfaring og godt håndverk i nevene.

Murertjenester

Murertjenester ikon

ByggTeam Hadsel leverer plasstøpte murarbeider og montering av betongelementer. Vi har kvalifisert fagpersonell som utfører murarbeidene i forhold kvalitetskrav, lover og regler. Vi vet at godt murerarbeid gir deg det gode fundament for det du ønsker å bygge.

Prosjektledelse

Prosjektledelse ikon

ByggTeam Hadsel har prosjektledere med bred kompetanse innen alle faser av et byggeprosjekt, fra søknad, dokumentasjon og byggeteknisk utførelse til ferdig bygg. Med våre prosjektledere kan du være trygg på at byggeprosessen og ferdigstillingen av ditt byggeprosjekt blir utført på en god, riktig og effektiv måte.

ByggTeam Hadsel er stolt leverandør av Mesterhus!

Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene – men først og fremst gjennom fornøyde kunder. Vi bygger i alle Norges fylker. Enten du vil bygge nytt hus eller hytte, eller pusse opp, så kan vi hjelpe deg!

Til Mesterhus

Få en uforpliktende befaring

Med ByggTeam Hadsel får du profesjonell bistand hele veien til arbeidet står forskriftsmessig utført. 

Ta kontakt med oss idag for en gratis befaring.