Tjenester

Tømrertjenester

Tømrertjenester ikon

ByggTeam Hadsel leverer alt av tømrerarbeid og har kvalifiserte fagarbeidere med lang erfaring og godt håndverk i nevene.

Murertjenester

Murertjenester ikon

ByggTeam Hadsel leverer plasstøpte murarbeider og montering av betongelementer. Vi har kvalifisert fagpersonell som utfører murarbeidene i forhold kvalitetskrav, lover og regler. Vi vet at godt murerarbeid gir deg det gode fundament for det du ønsker å bygge.

Prosjektledelse

Prosjektledelse ikon

ByggTeam Hadsel har prosjektledere med bred kompetanse innen alle faser av et byggeprosjekt, fra søknad, dokumentasjon og byggeteknisk utførelse til ferdig bygg. Med våre prosjektledere kan du være trygg på at byggeprosessen og ferdigstillingen av ditt byggeprosjekt blir utført på en god, riktig og effektiv måte.

ByggTeam Hadsel er forhandler av Byggmann-hus. 

En god bolig skal gi deg ro og hvile, en plass der du samler krefter. Vi realiserer boligdrømmen din sammen med deg, og den trenger ikke være et standardhus. Vi hjelper deg å tilpasse en av Byggmanns boliger til dine behov. 

Til Byggmann

FloorLift logo

Masse og undergrunnen beveger seg, krymper, vaskes ut eller komprimeres over tid. Da vil betongplater som ikke er selvbærende synke etter. FloorLift-metoden stabiliserer grunnen, fyller hulrommene og løfter betongplaten tilbake på plass.

Vi borer en serie med 12 mm hull med 1-3 meters avstand. Vi fører så et kobberrør gjennom hullet for å dirigere massen dit vi vil. URETEK resin blir så blandet og sprøytet mellom betongplaten og grunne, eller i grunnen.

Les mer

Få en uforpliktende befaring

Med ByggTeam Hadsel får du profesjonell bistand hele veien til arbeidet står forskriftsmessig utført. 

Ta kontakt med oss idag for en gratis befaring.