Historie

Økt etterspørsel etter byggetjenester i nærings- og boligmarkedet i Hadsel gjorde at Stein Schultz og fire fagarbeidere bestemte seg for å gå sammen å etablere ByggTeam Hadsel i 2001. Siden da har bedriften tatt på seg oppdrag for private, offentlige og næringsaktører i Hadsel.

I 2016 ble ByggTeam Hadsel kjøpt opp av Kronsteingruppen, et lokalt konsern med over 275 ansatte som har spesialisert seg innen entreprenørtjenester og byggevarer. Konsernet utgjør et stort og viktig bransje- og kompetansenettverk for ByggTeam Hadsel. 

ByggTeam Hadsel er stolt leverandør av Mesterhus! Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene – men først og fremst gjennom fornøyde kunder. Vi bygger i alle Norges fylker. Enten du vil bygge nytt hus eller hytte, eller pusse opp, så kan vi hjelpe deg.

I ByggTeam Hadsel satser vi på de ansatte, på fagarbeiderne og på fremtiden. Bedriften vår søker også derfor kontinuerlig etter flere dyktige og engasjerte fagarbeidere og ikke minst lærlinger. Vi satser på god og gradvis vekst og har fokus på et trygt og godt arbeidsmiljø hvor kvalitet, samarbeid og sikkerhet sitter i høysetet. Vi bygger bedriften som vi bygger på byggeplassen – stein for stein. Resultatet av ByggTeam Hadsels prosjekter og oppdrag kan du for eksempel se i Brannstasjonen på Stokmarknes, hos Montér Hadsel og Hadsel kommunes omsorgsboliger. Du kan se ei hel gate med hus på Børøya og i sjøkanten på den samme øya finner du leilighetskompleksene Børøya Brygge, der to av tre byggetrinn er gjennomført.