Vil du jobbe i ByggTeam Hadsel?

ByggTeam Hadsel ønsker primært å ansette egne fagarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter dyktige folk. En fast jobb å gå til og gode pensjons- og  orsikringsordninger gir våre ansatte trygghet og forutsigbarhet.

Vi tror også det gir oss ekstra engasjerte og motiverte medarbeidere med sterk lokalkunnskap som virkelig gir jernet!

Visste du at…

  • Byggenæringen er Norges største distriktsnæring, og Norges nest største næring totalt (etter olje og gass)
  • Byggenæringen omsetter for over 550 milliarder i Norge hvert år
  • Det er ca. 250 000 ansatte i byggenæringen i Norge
  • Det er ca. 60 000 virksomheter i byggenæringen i Norge
Kilde: SSB

Ledige stillinger:

Hvorfor byggenæringen?

Lurer du på hva du skal bli «når du blir stor»? Eller kanskje har du en sønn, datter, niese eller nevø som snart skal velge retning i livet? Her kommer noen gode grunner til å satse på en utdannelse innen byggenæringen!

Det finnes jobb over alt

Byggenæringen er den nest største næringen i Norge (etter olje og gass) og den største distriktsnæringen. Bedriftene er spredt over hele landet, og det finnes arbeidsplasser stort sett over alt for den som velger å satse på en karriere innen bygg og anlegg.

Gode fremtidsutsikter

Det er historisk høy byggeaktivitet i Norge og befolkningen øker hvert år. Dette sikrer mange jobbmuligheter i byggenæringen også fremover. Det skal bygges mange nye veier, broer, tunneler, skoler, barnehager og sykehjem. I følge Fafo vil næringen ha behov for hele 10 000 nye medarbeidere i året frem til 2020. Hvorfor ikke bli med å bygge fremtidens Norge?

Mange utdanningsretninger å velge mellom

Størst er behovet for fagarbeidere – men også ingeniører, sivilingeniører og fagteknikere er høyt etterspurt. Bygg- og anleggsteknikk tilbyr hele 23 ulike fag- og svennebrev. I tillegg finnes det muligheter for å bygge på til en bachelor etter en endt fagutdannelse for de som ønsker det. Byggenæringen har noe for enhver smak!