FloorLift

Nord-Norges løsning på setningsskader

Bor du i et hus eller eier en bygning der gulvet har sunket litt ned i bakken? Det er ikke uvanlig der vær og vind har slitt grunnen man står på, der arbeid i nærheten har påvirket grunnen, eller rett og slett på grunn av bygningens vekt. Løsningen på slike setninger har vanligvis vært å rive gulvet eller hele bygningen for så å bygge opp igjen. Heldigvis finnes et veldig fordelaktig alternativ!

ByggTeam Hadsel er Nord-Norges eneste leverandør av tjenesten «FloorLift».

Hva er FloorLift?

Navnet røper kanskje at FloorLift er et konsept som går ut på å løfte setninger i gulv. Dette gjøres ved hjelp av et to-komponents resinskum. FloorLift-metoden er enkel: Skummet sprøytes inn under gulvet, utvider seg og løfter gulvet opp til ønsket nivå før det herdes. FloorLift er en finsk patent som ByggTeam Hadsel har fått konsesjon for å bruke av Uretek AS. Vi er altså en av kun to leverandører av tjenesten i hele Norge.

Hvorfor velge FloorLift?

Fordelene med FloorLift-metoden er mange. Her lister vi opp de største:

Pris – Kostnaden ved å rive og bygge nytt gulv er betydelig. FloorLift kan benyttes til en brøkdel av prisen. Bedrifter har også mye å spare på å bruke FloorLift, siden produksjon/daglig drift ikke trenger å stoppes for at arbeidet skal utføres.
Tid – Å løfte et gulv ved hjelp av resinskum er gjort i en fei. Arbeidet utføres av bare to til tre mann og tar kun én arbeidsdag eller bare noen timer, avhengig av oppdragets omfang. Ingen rive/bygge-prosess som kan ta ukesvis!
Miljø – FloorLifts to-komponent resinskum avgir ingen miljøfarlige utslipp. Miljøavtrykket fra FloorLift er minimalt i forhold til å rive en bygning eller et gulv, for så å bygge det opp på nytt. Dessuten kan det herdede skummet trygt fjernes ved senere anledning, om det skulle bli aktuelt.
Garanti – Materialet i FloorLift har en garanti på 10 år mot sammensynking, med en forventet levetid på opp til hele 70 år!
Støy – Når ByggTeam Hadsel utfører FloorLift-arbeid forstyrrer vi beboere eller arbeidere minimalt. Kun boring i betong lager nevneverdig støy, eller dersom det er oppdrag vi behøver gravemaskin for å komme til under gulvet.
Styrke – Resinskummet er i stand til å løfte 40 tonn per kvadratmeter. Et ganske kraftig løft for et skum! På grunn av styrken i skummet er det ikke nødvendig å flytte møbler og utstyr ut fra området vi skal løfte.

Hvorfor velge FloorLift?

Fordelene med FloorLift-metoden er mange. Her lister vi opp de største: Pris. Kostnaden ved å rive og bygge nytt gulv er betydelig. FloorLift kan benyttes til en brøkdel av prisen. Bedrifter har også mye å spare på å bruke FloorLift, siden produksjon/daglig drift ikke trenger å stoppes for at arbeidet skal utføres. Tid. Å løfte et gulv ved hjelp av resinskum er gjort i en fei. Arbeidet utføres av bare to til tre mann og tar kun én arbeidsdag eller bare noen timer, avhengig av oppdragets omfang. Ingen rive/bygge-prosess som kan ta ukesvis!
  • Støy. Når ByggTeam Hadsel utfører FloorLift-arbeid forstyrrer vi beboere eller arbeidere minimalt. Kun boring i betong lager nevneverdig støy, eller dersom det er oppdrag vi behøver gravemaskin for å komme til under gulvet.
  • Styrke. Resinskummet er i stand til å løfte 40 tonn per kvadratmeter. Et ganske kraftig løft for et skum! På grunn av styrken i skummet er det ikke nødvendig å flytte møbler og utstyr ut fra området vi skal løfte.
Miljø FloorLifts to-komponent resinskum avgir ingen miljøfarlige utslipp. Miljøavtrykket fra FloorLift er minimalt i forhold til å rive en bygning eller et gulv, for så å bygge det opp på nytt. Dessuten kan det herdede skummet trygt fjernes ved senere anledning, om det skulle bli aktuelt. Garanti Materialet i FloorLift har en garanti på 10 år mot sammensynking, med en forventet levetid på opp til hele 70 år!

Kostnaden ved å rive og bygge nytt gulv er betydelig. FloorLift kan benyttes til en brøkdel av prisen. Bedrifter har også mye å spare på å bruke FloorLift, siden produksjon/daglig drift ikke trenger å stoppes for at arbeidet skal utføres.

Å løfte et gulv ved hjelp av resinskum er gjort i en fei. Arbeidet utføres av bare to til tre mann og tar kun én arbeidsdag eller bare noen timer, avhengig av oppdragets omfang. Ingen rive/bygge-prosess som kan ta ukesvis!

Når ByggTeam Hadsel utfører FloorLift-arbeid forstyrrer vi beboere eller arbeidere minimalt. Kun boring i betong lager nevneverdig støy, eller dersom det er oppdrag vi behøver gravemaskin for å komme til under gulvet.

Resinskummet er i stand til å løfte 40 tonn per kvadratmeter. Et ganske kraftig løft for et skum! På grunn av styrken i skummet er det ikke nødvendig å flytte møbler og utstyr ut fra området vi skal løfte.

FloorLifts to-komponent resinskum avgir ingen miljøfarlige utslipp. Miljøavtrykket fra FloorLift er minimalt i forhold til å rive en bygning eller et gulv, for så å bygge det opp på nytt. Dessuten kan det herdede skummet trygt fjernes ved senere anledning, om det skulle bli aktuelt.  

Materialet i FloorLift har en garanti på 10 år mot sammensynking, med en forventet levetid på opp til hele 70 år!

ByggTeam Hadsel og FloorLift

I Nord-Norge er det kun ByggTeam Hadsel som jobber med FloorLift, og vi tar jobber helt fra Mo i Rana til Kirkenes. Setninger i gulv er dessverre vanligere enn man tror. Gulv kan synke uansett om bygningen er stor eller liten, om den er gammel eller ny. Derfor er våre tjenester svært ettertraktet over hele Nord-Norge, og vi er alltid på farten for å heve gulv.

ByggTeam Hadsel har allerede jobbet med FloorLift i hele 17 år, og har lang erfaring med å bruke metoden for å rette setningsskader. Vi tilbyr tjenesten til deg som eier alt fra private garasjer til store fabrikker med synkende gulv og setninger. Ikke nøl med å ta kontakt før du velger å rive; FloorLift kan være både et bedre og billigere alternativ. 

Høres FloorLift ut som noe for deg, eller vil du snakke med oss om noe annet? Fyll ut kontaktskjemaet vårt her!

Ta kontakt med en FloorLift-ekspert!